Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag +31(0)492-332662

Konijnenhok

Online een konijnenhok bestellen

Een goed konijnenhok draagt bij aan het welzijn van je konijn. Voor je konijn is zijn konijnenhok een huisje waar hij zich veilig en thuis kan voelen. Een konijnenhok is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, of je nu een klein of groot konijn hebt, de juiste afmeting vind je bij Lindor Tuinhout. Alle konijnenhokken die we verkopen zijn opgebouwd uit een binnen en buiten gedeelte. Zo kan het konijn zich terugtrekken wanneer het regent en als de zon schijnt zich lekker naar buiten verplaatsen. Toch is het verstandig om los van het konijnenhok, ook nog een aparte ren aan te schaffen. Het konijn moet voldoende beweging krijgen en alleen in een konijnenhok wordt dit lastig.

Kwaliteit konijnenhok

Uiteraard wil je het beste voor je konijn. Bij Lindor Tuinhout bestel je alleen de beste kwaliteit konijnenhokken. In het konijnenhok is een mest lade aanwezig zodat je gemakkelijk het hok kunt verschonen. Vaak worden deze gemaakt van zink maar wij raden je aan te kiezen voor een kunststof mest lade. Deze variant gaat langer mee waardoor je langer plezier hebt van je nieuwe konijnenhok. Ook is het hok op termijn goedkoper, doordat je kiest voor goede kwaliteit.

Voordelen van Lindor Tuinhout

Een bestelling plaatsen bij Lindor Tuinhout gaat snel en gemakkelijk. Alle producten proberen wij zo veel mogelijk op voorraad te hebben, waaronder een nieuw konijnenhok en speeltoestellen. Dit betekent dat we geen gebruik meer hoeven te maken van een tussenschakel en hierdoor je extra snel je bestelling in huis hebt. Door heel Nederland wordt er geleverd en daarom garanderen wij dat je bestelling binnen een week bij je op de stoep staat. Heb je vragen en/of opmerkingen over het model dat het beste bij jou en je tuin past? Neem dan contact met ons op +31(0)492332662 en wij helpen je graag een handje verder. Tot ziens bij Lindor Tuinhout!

Terug naar speeltoestellen